sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

FINAALIIIIIN!!!!!!!!!

Jep, kisoista on kotiuduttu! Kisat meni ihan mahtavasti, ja fiilis on jotakuinkin paras mahdollinen! Ja nyt, minäpä aloitan hieman kauempaa, ajasta ennen kisoja. ;)

Paljon tehtiin töitä, ja pari viikkoa ennen kisaa tuloksia alkoi näkymään jo silmää miellyttävästi.

Vähän habaa ja vatsalihaksia =) 


Kisoja edeltävänä keskiviikkona kävin suihkurusketuksessa, ja se onnistui paljon paremmin edeltäjäänsä! Iho rauhottu heti, eikä kutissut. Vasta muutaman päivän päästä, kisojen jälkeisenä päivänä alkoi kutina, mutten tiedä oliko se vaan jotain stressin purkautumista. Torstaiaamuna nappasin itestäni sitten sellasen kisakuntokuvan, jossa näkyy sekä rusketus että muokkautunut kroppa. Tässähän tämä.



No, torstaina lähettiin sitte Helsingin päähän ja vähän sukulaisiakin siinä nähtiin. Heistä nyt en ala tähän kuvia laittamaan, kun en ole kerta lupia kysellyt. Ne kuvat on tuola ihan omissa muistolaatikoissa! Käytiin kaupoissa ja vaihdeltiin kuulumisia. Parina aamuna heräsin heti viiden aikaan, kun pari lintua alko mekastaan heti ikkunan takana. No ei siinä, pienes väsymykses kaikki oli päivän loppua kohden mentäessä aina vaan mukavampaa: kaikki nauratti! ;)

Ja sitten koitti se kisapäivä. Suurin jännitys oli jo voitettu, mutta silti kyllä vähän kutkutteli vatsanpohjassa. Ehdittiin ajois terminaaliin ja hyvis ajoin laivaan. Mä menin heti aamusta laivaan, Heimo tuli tätinsä kanssa vasta illemmalla ite pääristeilylle, jossa me suuret tähdet esiinnyttiin! ;)

Päivä oli harjoitteluntäyteinen, ja meidät laitettiin esiintymiskuntoon kampaajien ja meikkaajan avulla. Päivä meni tosi nopeesti, ja kun meillä oli vielä niin älyttömän hyvä porukka koossa, niin hauskaa oli! Kyllä olikin kivaa sakkia! Tuli taas niin mahtavia muistoja, jotka lämmittää mieltä kauan aikaa! <3 Aivan mahtavia naisia, parhaita mahdollisia! =)

Piti sitte hytissä tsekata vielä, onko ne vatsalihakset tallella! ;) 
Kävin aina hytissä syömässä omat evääni, niin pysyi tuo paketti kasassa loppuun asti. :D 


Ja sitte, se kello pärähti ja mentiin lavalle. Mahtavaa musiikkia, mahtava tunnelma ja uskomaton fiilis! Heti ku kuulin musiikin ja näin ne ihmiset, mut valtas taas niin mieletön energia, että tuttavame jännitys päätti lähteä soutuveneellä kotiin ja poistui keskuudestamme. ;) Ihan mahtavaa!

Meillä oli lavalla viis kierrosta, ensin esittelykierros, jossa meillä oli Six Deucen trikoot ja treenipaidat päällä. Sitten oli Disturbin vaatteet ja meitä haastateltiin. Seuraavaksi oli talent-kierros, jossa jokainen tyttö sai tilaisuuden esitellä omia vahvuuksiaan. Mulla se oli kahvakuula. Päällämme oli noi ykköskierroksen trikoot sekä Sport Life Nutritionin treenipaidat. Tän jälkeen oli pieni tauko, jossa tanssiryhmä piti esityksen. Esityksen jälkeen oli bikinikierros, jota seuras heti perään iltapukukierros. Kaikki kierrokset, koko esitys, meni tosi hyvin. Ei moitteen sanaa kenestäkään, edes minusta. ;)

Tässä ekakierroksella.
Meininki oli ihan huippua!

IHANAT Disturbin vaatteet!

Paidan selästä tykkäsin niiiiin paljon! <3

TAlent-kierros.
Lavalle saapuminen.

Pienet polvistumiset ;) 

Ja punnerrukset, tietty!

Tässä olen just suoristamassa selkää ja vetämässä olkapäitä taakse.
ELI hyvä ryhti ei todellakaan ole tämä. ;) 

Biksut.
Huomaatteko mikä sädekehä mun päälle laskeutuu. :D

No vähän parempaakin puolta siinä :D 

Ja perus poset :D

Iltapuku.
Voi että mä tykkäsin tosta letistä! :D

Siinä jo oltiin niin onnellista jatkoon pääsyn johdosta.
Piti kyllä tippaa pidätellä ettei meikit levii. ;)

Ja kisan jälkeen vielä kännykkäkameraotos,
jotta pääsin läheisimmilleni lähettämään kuvan
ja ilmoituksen jatkoon pääsystä! =) 


Sain isältä ja Miialta myös aivan ihanat Better bodiesin treenipöksyt! Oon pitäny niitä nyt jalas eilisen ja tän päivän, on ne vaan hyvät! Ja tällainen uus toppikin mulla on! Tällä asulla olin suunnitellut esiintyväni talent-kierroksella, mutta me saatiinkin sinne sitten kisoista vaatteet.



Ja ihanaa, kun rakas Heimo oli mukana reissulla, ja hänen tätiään oli myös tosi ihanaa nähdä !! Jäätiin Heimon kans sitte kisojen jälkeen vielä porukalla juhlistaan, ja kyllä meillä olikin mukavaa! 

Mestari ite. <3

Väsähti sitä sitte tämä mestariki, lopulta. 
Aattelin jo et eikö tuosta miehestä koskaan lopu virta. :D 

Että tällaista täällä!!!

Seuraavat kisat järjestetään Viking XPRS Tallinnan miniristeilyllä 26.4.2014 samalla aikataululla kun nyt viimeksi. Nyt vaan äkkiä lippuja varailemaan, kuulkaa! Minä odotan jo kuin kuuta nousevaa että saan taas tämän porukan nähdä! =) Ja päästään taas kisatunnun huumaan. ;) 

Nyt mä painun syömään ja laitteleen treenikamoja tuonne kuosiin. Hejdå! <3

-Suski-





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pistäpä mielipidettä kehiin! Kysymykset, vastaukset, mielipiteet.. kaikki sallittuja, mutta pysy asiassa! ;)