perjantai 8. maaliskuuta 2013

täystreenit

Taas on kirjottelu jääny (vaihteeks) vähemmälle, kun on ollu muita kiireitä niin paljon. Ensinnäkin kävin tuos työhaastattelus ja sain kesäduunin. Se kestää kesäkuun alusta elokuun loppuun, eli kolme kuukautta. Ainakin pääsee ees hetkeksi työelämään takasin. =) Kovasti jo oottelen et aika kulkis eteenpäin, niin sais työt alottaa!

Treenit on nyt alootettu oikeen kunnolla. Aamusin on tehty perusjumppaa ja vähän selätintäkin oon joinakin aamuina kokeillu. Siitä oon sitte aamupalan jälkeen lähteny juokseen, illemmalla oon tehny selätintreenin ja pian sen perään kahvakuulatreenin. Kaks viikkoo tätä tehotreenii on nyt jatkunu ihan täysillä, ja kyllä voin sanoa, että elimistö näyttää tietävän, että jotain on tullu tehtyäkin! :D Onneksi on viikonloppu ja saa levätä nyt. =) Aina keskiviikkosin jätän juoksun väliin, ja meen salille ja vesijuoksemaan. Sitte lauantaina ja sunnuntaina on kuntoiluvapaa viikonloppu. Pihalla reippailen pikkuusen ja saunassa käyn lauantai-illalla (jos muistan/jaksan). Hyvin tuntuu tämä toimivan ainakin tällä hetkellä. Ruokavalio on ratkaisevassa asemassa; energiaa pitää olla ettei voimat lopahra. ;)

Eilen oli naistenpäivä. Sain Heimolta ihanan vetoketjusormuksen, jonka se oli mulle tilannut. Siispä kukkia ei tänä vuonna tähän talouteen tullut. ;) Muutenkaan en tykkää ainakaan elävistä kukkasista niiden hajun takia. Lisäks mua hirvittää kattella jotaki ruusuaki, kuinka se sitte kuukahtaa siinä pöydällä. Heimo onki tuonu mulle aina noita muovisia tai kuivatettuja kestokukkia. :D Mut oli kyllä kieltämättä kiva käydä eileen kaupas, ku heti parkkiksella tuli joku nuorimies vastaan punaisen ruusun kanssa. En voinu olla hymyylemättä ku arvasin, mihin se kukka suurella todennäköösyydellä oli menos! :D Ja kauppaan sisälle päästyäni huomasin, että kukkakauppa oli tupaten täynnä kukkasiensa kans odottavia miehiä. Ihanaa, kuinka miehet jaksaa panostaa omiin naisiinsa. :D Kaupan kukkahyllyllä oli hyvä mainos: "Mies! Kerää pisteet kotiin - vie kukkia" ja se näytti uponneen asiakkaisiin melko hyvin; kukkaosastolla oli kyllä selvästi käyty. :D

No myönnetään, kävin mäkin siellä kukkaosastolla. Kun kerta on naistenpäivä, halusin muistuttaa äitiäni ja isosiskoani, kuinka hienoja naisia he ovat. Ostin kummallekin kukkakimpun, äidille vein namimunkkeja Fazerin leipomosta ja isosiskolle Geisha-suklaarasian. Tuntuivat tykkäävän. =) Kaikin puolin naistenpäivä oli mukava ja onnistunut. Heimokin vielä repääsi lisää illemmalla ku sen töistä hain, ja vei mut Rossoon syömään. Sitte kierreltiin kummut täynnä kylällä kaupoissa, vaikkei mitään ihmeempää ostettukaan. Käsilaukun mä ostin itelleni, kun oli niin komee ja alennuksessa. Sieltä mentiin tekeen viikonlopun ruokaostokset, ja lopuksi onnellisina kotiin. Katteltiin siinä telkkaria ja nukahrettiin sohvalle melko aikaasin. Mä havahruun siinä klo 23 aikaan, herätin Heimon, pesin hampaat ja menin nukkuun. Heimo kiinnostu jostain telkkariohjelmasta ja katteli sitä vielä vajaa vartin ja tuli peräs nukkuun. Iskeeköhän meihin vanhuus ku me mennään niin aikaasin nukkuun nykyään? ;)

Aamulla herättiin sitte puoli kahreksan aikaan. Herättiin melko nopeesti, ku naapuris taas tapeltiin. Eipä siinä enää pahemmin nukuttanu, ku eräski huutaa niin lujaa ku kurkusta lähtee, kiroillen. Meitä pisti vähän naurattaan, että siellä laitetaan mukulat ojennukseen oikeen pohojalaasittain, painauruttiin toisiimme kiinni ja makoiltiin vielä hetki. Nyt aamun aikana ollaan vaan oltu, mä oon vähän järkkäilly ja ollaan aamupalaa syöty. Pian vois alkaa ruokaa väsään. Oon suunnitellu tekeväni perunamuusia, juustomakkaroita ja kermakastiketta. Eiköhän niillä saada masut täyteen oikeinkin mukavasti. ;)

Mutta nyt tämä tyttö lähtee taas tuonne askareisiin. Palaillaan! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pistäpä mielipidettä kehiin! Kysymykset, vastaukset, mielipiteet.. kaikki sallittuja, mutta pysy asiassa! ;)