lauantai 23. helmikuuta 2013

Tähtityttö-Suski

Noniin! Riidoista on alettu selviään. Mieli on jo pirteä, vaikka kaveri menikin. Kavereita menee ja tulee, mutta ystävät ja perhe pysyvät! =) Nyt on sitten urheiltu ja tehty kotihommia vanhaan malliin. Onnellinen oon, että Heimo ja Jenni on olleet tukemassa. Auttoivat pääseen mua kestään tän asian tosi hyvin. Ja vaikka vielä onkin välillä surullinen ja haikee mieli, lukuunottaen muut tunteet kaverin menetykseen liittyen loukkaantumisesta suruun, vihaan ja kaipaukseen, päästään tästä yli sillä perinteisellä pohjalaisella luonteella millä on potkittu tähänkin asti!

Tulostinta ei olla vieläkään saatu takasin. Tänään taas käytiin oven takana pimpottelemas ja koputtelemas. Auto oli parkis ja askeleet kuulu sisältä mutta ovee ei avattu. Lähettiin sitte pois pettyneinä. Oli kyllä ihme juttu, kun oli auton rekkarin tilalla vaan pahvinen läpyskä, mihin oli maalattu rekkaritunnus. Pistin tunnuksen hakuun ja sieltä tuli kyllä ihan samanniminen kaveri mitä ovessakin luki. Määräaikaiskatsastus tekemättä ja autovero erääntynyt. Ei silläkään hyvin mee. o.O Käytiin sitte Anttilas kyselemäs oliko muutosta tapahtunu niiden puolelta täs tilantees mihinkään suuntaan, mut ei ollut. Lupailivat soittaa ekaksi maanantaina takuukorjaukseen ja kysellä oliko niillä mitään suurempia tietoja tulostimen olinpaikasta tällä hetkellä, josko se olis vaikka palautunut niille vahingossa. Ja sitte loppuviimein, jos tulostinta ei meille saada, tehdään me siitä rikosilmootus. On sen verran uus ja kallis laitos, ettei me sitä mualle jätetä ku meidän työpöydälle raksuttamahan! =) Toivottavasti löytyis kone..

Tosiaan Tähtityttö-kuvatkin on nyt sitte julkaastu, torstaina. Seiskalla kävi nettisivujensa kans joku ongelma ja ne ei oo saanu julkaastua ku sellasen kuvan, missä mä näyn vaan rinnuksista ylöspäin. Muilla on kaikennäkööstä kokovartalokuvaa siellä. Kyselin asiaa torstaina illalla, ja perjantaina aamulla tuli viesti, et tätä ei oo tahallaan tehty tokikaan. Selvittelevät asiaa. Videon ne onneks kuitenki sai sinne laitettua perjantaina, mutta ei kuvia vieläkään. Laitoin sitte perjantaina illalla viestiä et selviskö tilanne, ja et video näkyy mut ei kuvat vieläkään. Vastasivat, että maanantaina laittaa asiaa taas eteenpäin. Kas kummaa mulle taas sattu tämmöönen, mitä ei muille tunnu sattuneen. Hippa hei! =/ Mutta ääniä on kuitenkin tullu ihan mukavasti. Välillä on miinustettu aika reippaasti mut sitte taas tulee kunnolla lisääki. Toivottavasti kuvat ny tulis sinne sivuulle heti maanantaina. Vähän epäreilultahan tää tuntuu kun meni kisa näin, mutta ei peliä vielä oo pelattu! ;) Mä nyt kuitenkin laitan tähän alle ne jo aikaasemmin lupaamani Tähtityttö-kuvat, niin näkyvät ees näillä sivuilla. =) Ja tottahan ne on Facebookissa omassa kansiossaan. =) Seiskan sivuilla mua pääsee kattoon ja äänestään; osoitteessa http://www.seiska.fi/tahtitytto/2013/_a559793/susanna/

Kuvaaja Ari Lahti

Kuvaaja Ari Lahti

Kuvaaja Ari Lahti

Kuvaaja Ari Lahti


Heimo hommas mulle perjantaille työhaastattelun, ja mä sain sen paikan! Oon kyllä niin onnellinen. <3 Työ alkaa toki vasta joskus toukokuun lopus tai kesäkuun alus ja kestää elokuun loppuun (tällä tietoa), mutta parempi sekin on ku täys työttömyys. Työ vaikutti tosi hauskalta ja osa ihmisistä oli mulle jo ennestänsä tuttuja. Suuri kivi kyllä vierähti harteilta pois pelkästään siitä tiedosta, että töitä on tulossa! =)

Urheilun puolella on ollu aktiivista. Perusjumppien lisäks ollaan käyty hiihtääs, ja osti Heimo ton selättimenki (en muista mainittinko sitä jo edellises kirjootuksessani) :D Sillä on tehty treeniä kivasti, ja syvät vatsa- ja kylkilihakset on ollu arkoja. :D Päivä tuos oli lepoo välillä ja tänään taas pääsee pyörimään kiekon päällä! ;) Hauskaa on ollu. =) Urheilun puolelta nyt muutoin on paussia maanantaihin asti, niin kroppa pääsee lepäämään kunnolla. =) Illalla on sauna ja otetahan ihan lunkisti vaan. :D

Käytiin tänään muuten kiertelemäs kirpputoreja ja kyllä sieltä löytyy hyvää ja halvalla! Löysin yhden Thaimaalaisen mekon, turkoosin, ja aivan ihanan! Uuden laulupelin pleikkarille, poliisi kertoo-kirjan ja kilpparikukkaruukun. Yhteensä kaikki makso 10€. :D Heimo löysi kans suihkuun telineen, ja meille kummallekin vesijuoksuvyöt. :D Että sanoisinko reissun olleen kannattava! ;)

Huomenna olis siskon pojan synttäritki. Heimolle tuli taas työvuoro, joten meen sinne yksin. Oltas me menty sinne jo tänäänkin, mutta oli siskon perheellä muita suunnitelmia. Saa nährä koska Heimo pojan seuraavan kerran näkee.. =/ Toivottavasti pian. Meinaa vaan mennä nää aikataulut aina ristiin. =( Tietysti harmittaa mutta eihän noille asioille mitään voi!

Konnat on ollu väsyksis. Nova sihajaa vähän väliä ja Lunan silmä parantuu hiljalleen siitä huolimatta, että kaveri sitä aristaa. Taitaapi senki takia olla väsyksiis. Novalla on alakilpi hailakan punaanen, tierä sitte että onko kova kasvu tulos vai mitä kummaa. =( Vai eikö suoli toimikaan niinku pitää! =( No ei ku tarkkailuun ja jos ei muuta niin sitte viedään eläinlääkärille ja hoidetaan tilanne pois päiväjärjestyksestä. =) Hyvin tuo ainakin vaikuttaa muuten toimivan kun kerta syö, juo ja liikkuu ihan normisti. Sen takia en oo pahemmin huolissani. Se on aina terveen konnan merkki kun se syö. ;)

No eipä tässä sen kummempaa taas tälläkään kertaa. Nova tuolla potkii taas kylpyvedessään ja sen saa nostaa pois, jahka vesi ei oo enää lämmintä. Lunalle samat hommat. Eli viikkokylvyt on käynnissä ja täällä aletaan rauhottuun pikkuhiljaa iltaan. =) Oikein mukavaa viikonloppua kaikille lukijoille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pistäpä mielipidettä kehiin! Kysymykset, vastaukset, mielipiteet.. kaikki sallittuja, mutta pysy asiassa! ;)