keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Juhlia, Ammailua, Parantumista, treenien odottelua, treenien peruuntumista, treeniä, yöunia, fiilistelyä

Taas on hetki menny, ja suhteellisen vähän on tapahtunu! Vaikka otsikosta toki vois päätellä jotain ihan muunlaista stooria. :D Mutta aika treenipainotteista on nyt ollu, ku ensin niitä treenejä on ootellu ja suunnitellu ja sit vaan tehny. Tätähän tää meikälääsen elämä ny on, ja minähän pidän siitä! Joten jos jostain pitää, niin mikä jottei sitä sitte teekin. =)

Tosiaan oltiin sielä pikkujouluis ja meillä oli oikein mukavaa! =) Ajeltiin kotiinpäin kyllä vielä yöllä sitte. Oli ihana nähdä kavereita, niin vanhoja ku uusiaki. Ihan mahtava meininki ja upee porukka oli, kellään ei ollu tarvetta räkytä tai murjottaa, ja kaikki pidettiin oikeen kunnolla hauskaa!

Seuraavana päivänä käytiin Heimon porukoilla, ja sieltä lährettiin sitte iltapäivän ja illansuun risteykses ammanhommiin. Se aika meni aika nopsasti, ja meillä oli kyllä tosi hauskaa! Naurettiin välillä melki vedet silmis. :D Mille, jääköön nyt sanomatta, sillä niitä tapauksia oli tosi paljon! Lapsethan osaa keksiä kaikenlaista sanottavaa laukaistavakseen pienestä suustaan. Niille sitte naureskeltiin. :D Sieltäkin lähettiin sitte yötä vasten pois, koska Heimon piti aamulla vielä duuniin.

Seuraavana päivänä Heimo meni töihin, ja siellä kesti sitte iltapäivään saakka. Illalla lähinnä oltiin ja levättiin. Nukkumaan mentiin aikaasin, koska mäki oottelin mun maanantain treenejä tosi innolla! =)

Maanantaina Heimo meni töihin, ja mä heräsin aikaasin aamulla pääkipuun. Otin pari buranaa ja takasin lepäämään. Päivän siinä touhailin kotihommien parissa, mut pääkipu ei vaan hellittänyt. Otin vielä yhden buranan. Ei auttanut. Treenit peruuntu siltä päivältä. Harmitti tosi paljon, koska olisin halunnut jo tosi lujaa mennä treenaan! Ei auttanu ku levätä se päivä. Välillä pääkipu meinas hellittää, välillä taas tuli takaasin. Heti ku vähänki nosti jotain, niin tuntu hirvee jomotus päässä! Selvis se syykin sitte: alhaalta puskee viisaudenhammas aika kovalla rytinällä. Tätä oon vähän pelännytkin, et koska ne alarivistön viisarit sieltä puskee tiensä päivänvaloon. No sais kasvaa nopeesti vaan täyteen mittaansa, niin vois alkaa selvittään sen nyppäämistä. Hammaslääkäri ku ei suostunu multa nyppään ku yhren viisaudenhampaan viime visiitillä, koska muut vh:t ei olleet täydes mitassaan! :(

No joo, tiistai meni hyvin. Lähdin salille jo klo 12.05 pyöräileen. Tein olkapää-, hartia-, kylki- ja rintatreenin. Treeni kesti reilu tunnin, kovalla sykkeellä tein ja supersarjoja tietenkin. Tuntu ihan mahottoman hyvältä pumpata sitä rautaa piiiiitkästä aikaaaaaa!! <3 <3 Joissakin sarjois sai nostaa painoja, mut joissaki sarjois sitte sai ihmetellä, kuinka oon treenannu näin raskailla ja saanu nämä painot ylähä pari-kolme viikkoa takaperin :D mutta tein silti niillä painoilla, pöhölö, heh! :D Ja osaa painoja saa ens kerralla laskea hieman määrältään alemmas, niin kehittyminenki lähtee vilkkaampaan nousuun. Sääntöhän näis hommis ei oo se, et mitä raskaammilla sen parempi, vaan jos on liian raskas paino, lihas saattaa lopettaa sen kehittymisen hyvinkin herkästi! Joten jos rasitus tuntuu käsiä tehdes myös esim. seläs, kannattaa vaihtaa pienempään painoon, koska silloon jokin muu lihasryhmä tekee sen suuremman työn liian suuren painomäärän takia, ja halutun lihasryhmän kehitys luonnollisesti pienenee.

No joo, treenit meni siis tosi hyvin, tuntu vaan et enemmänki olis voinu tehrä. Muistan kuitenki tuon tunteen tunteneeni useempaanki otteeseen ennen sairastumistani, ja jos teen itteni ihan tappiin asti, lihasten kehitys on paljon pienempää kuin tällain pikkaasen vaan ärsyttämällä. Eikä olis tervettä tehrä neljänä päivänä viikossa oli kahden tunnin sarjoja, ei kroppa pysy sellaases rääkis mukana. Nytki multa palo kuitenki pitkälle yli 500kcal tunnissa, et ei paha! ;) Ja tänään, eli treenien seuraavana päivänä, oon kyllä ollu tosissani kipee näistä lihaksistani, eli töitä tosiaan tuli tehtyä! =)

Mahtavaa, kun se tauti nyt on selätetty, siis ihan sairaan siistiä! Nyt voi taas keskittyä treenaamiseen ja pyrkiä pysymään terveempänä tulevaisuudessa! Kaikesta selviää, kun vaan jaksaa yrittää eikä jää tuleen makaamaan! Vivere est vincere - Elämä on voittamista ;) !

Yöunet on menny kyl tosi pyllylleen viimeaikoona.. Nukun huonosti ja nään painajaisia ja oon melki koko ajan väsynyt. En tierä onko taas hB:t laskussa, mulla on siihen taipumusta aika lailla, enemmän ku ikinä tarttis! =( Aamut alkaa sitte myöhään ja koko päivä on vähän pyllyllään.. tänäänkin sain kammettuu itteni ylähä vasta vartin yli 10 aamulla! o.O johtunee siitäki varmasti, et tiän ettei mun tartte mihkään oikeen mennä, töihin tai mihinkään, ja treenitki alkaa vasta myöhemmin.. joten sitte tuloo koisattua.. eri asia olis jos olis pakko mennä johonki, esim SAIS mennä töihin.. =) Kyllä, mulle töihin meno on saamista, sillä koton oleminen ei tosiaankaan oo mun juttu! =(

Että tällasta kaikkee tapahtunut. Tänään on sitte eessä jalkatreeni, etureidet, takareidet, pohkeet ja lisäks vielä vatsa! Mahtava treeni on taas tulossa, ja ootan sitä enemmän ku innolla! ^_^ Pian saa sinnekin lähtee, sit illemmalla käydään heittääs Heimolle yks kuntotesti salilla, jossa se saa painaa kunnolla! Se on vähän puhunut siihen suuntaan et kaipais kovempaa irtiottoa salillaki, sais vähä hien virtaamaan paremmin. Nyt sitte laitetaan mies töihin niin, et se on sen puolituntisen jälkeen ihan valmis kotiin ;) Kunnolla hiilarit palamaan! :D Mä otan kameran mukaan ja kuvailen sitä siellä, heh heh ja kerron sitte vähä testistä :D

Mutta nyt syömään, tsaukki tsau! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pistäpä mielipidettä kehiin! Kysymykset, vastaukset, mielipiteet.. kaikki sallittuja, mutta pysy asiassa! ;)