perjantai 4. lokakuuta 2013

Kovempaa treeniä

Ja taas vierähti muutama päivä ku siivillä! :D Maanantaina kävin sielä body pumpis ja huomasin, et jalkoja saa alkaa treenaan uudelleen. Jostain syystä loetin sen yhdes vaihees, tais jalkojen lihakset kehittyä vähän liiankin hyvin. Mut nyt jalkoja on treenattu vähän kevyemmin. Maanantaina haettiin myös isännän kaverilta mulle toinenkin purkki proteiinijauhetta, Nutrimin, josta on 90%-95% proteiinia (en nyt tarkalleen muista) rankempia salitreenejä varten. Vaniljan makuista, ja yllättävän hyvää! :P

Tiistaina olikin kunnon treenit. Aamu alko perus lihaskuntotreenillä, ja kotihommilla jatkoin päivääni. Juoksemas en käynyt, koska lämmittelynä juoksin reppu seljäs täältä salille, vajaa 3,5 km. Sain hyvän hien pintaan, ja salilla jatkoin juoksumatolla ennen personal trainerini saapumista, n. 20 min. Personal trainerini oli tehny mulle uuden saliohjelman ja kehotti yhdistelemään kaikkia mulle tehokkaina tuntuvia liikkeitä siten, että saan mieleiseni treenin. Liikkeitä tosin oli niin paljon, että sain jopa kolme eri kolmijakoista viikkotreeniä. Olinkin jo aatellut, et pitäis saaha vähän useampia viikkotreenejä, ettei treenaaminen käy turhan ykspuoliseks. No treenari oli ajatellut näköjään ihan samaa asiaa, ja siitä mulle puhuikin. Kehotti pitään sellasta treeniohjelmaa, et treenaan kovaa 4-5 viikkoa, ja sitten pidän yhden vapaaviikon, jolloin pidän lähinnä vain kuntoa yllä, ja taas mennään. Tuon viikkorupeaman jälkeen voi sitten vaihtaa toiseen treeniohjelmaan jos ei niitä joka viikko halua vaihtaa. Kun ohjelmia vaihtelee ja liikkeitä muuntelee, niin lihakset saa ihan uudenlaista rasitusta ja kehittyminen pysyy yllä. Näinpä päätinkin edetä jatkossa...

Jatkoin personal trainerin tunnin jälkeen vielä omalla treenillä, kun oli niin draivi päällä. Hyvinhän tuo meni, ei mitään ongelmaa. Keskiviikkona kun oli sitten treeneistä vapaapäivä, niin uskalsi puristaakin ihan kunolla ja pidempään. Salilla olin yhteensä 2h 35 min plus se juoksumatka salille. =) kyllä vaan maistu ruoka ehtoolla! :D

Keskiviikko oli tosiaan vapaata, ja torstaina treenit jatku. Keskiviikkona tein uudet treeniohjelmat valmiiks, ja aattelin tehrä 1-treeniviikon liikkeitä läpikäyden, ikään kuin viikko olis alussa. Joten halusin alottaa torstaina treeniohjelman ns. "alusta", jatkaa perjantaina ja tehdä viimeesen treenin lauantaina. Asiathan ei mee koskaan kuten elokuvissa, että sikäli, ja saatiin uutisia, että aikatauluihin tulis muutoksia. Isännän pitäis ehkä mennä sunnuntaina töihin, jolloin me oltiin ajateltu mennä hänen vanhemmilleen käymään, koska lauantaina ehtoosta olis reissu Vaasaan kavereiden pippaloihin. Nyt kuitenkin halutaan mennä käymäs isännän vanhemmilla, joten mennään sinne heti lauantai-aamusta, ja multa jää saliharjoottelut pois.

Liikkeet on kuitenkin käytävä läpi ja harjooteltava seuraavaan trainer-tapaamiseen mennes, joka on n. 1,5-viikon päästä tiistaina, joten eilen oli meinaan PIKKUUSEN rajumman luokan treeni. Näitä voi kyllä tehdä, muttei tosiaankaan usein! Käytiin 1-päivän treeneistä läpitte sellaasia, mitä en ollut tiistaina tehnyt. Ja 2-päivän treeneistä vähän uudempia sarjoja sekä sellaasia, jotka kiteytti sen päivän treenin kokonaisudeksi, et tuli mahrollisimman laaja-alaasesti lihasryhmiä kerralla. Treeniin kuulu myös kolme pudotussarjaa, jotka väännettiin ihan tosissaan loppuun asti, ja tsempattiin toisiamme sata lasissa. ;)  Huh huh, sanon minä!

Illalla sitte poltteli lihaksia vielä oikeen mukavasti niin, et tunsin kyllä tehneeni töitä, ja KUNNOLLA! :D Yö nukuttiin oikeinkin makoosasti! ;) Ja tämänaamuunen treeni se vasta oliki kovan takana, ku lihakset oli vielä vähän hellänä eilisestä. Ei onneksi kuitenkaan liikaa, joten treeni onnistu ihan moitteettomasti! =) Nyt sitte sais pian lähtee lenkille. En kuitenkaan vedä ihan normaalia lenkkiä, vaan lähden ylämäkijuoksuun. Mitään kunnon spurtteja en mäissä vedä, vaan ihan perusjuoksua, niin saa noihin jalkoihin voimaa ja harjoitteluunkin vähän vaihtelevuutta! Odotan jo ihan into piukeena seitä lenkkiä ja lähdenkin juoksemaan heti ku saan tän blogini kirjootettua. =)

Nyt on lihakset lähteny ihan uuteen kasvuun. Huomasin jo maanantaina, ku käytin tota jauhetta, että lihakset oli ikään ku kasvanu silmis. Ja jatkaa vaan koko ajan. Ilmeisesti en ollu saanu tarpeeksi vaadittuja protskuja, hiilareita jne., edellisistä proteiinivalmisteista mitä olin käyttäny, ja nyt kun niitä elimistöön tulee, niin lihakset alkaa käyttään niitä heti hyödykseen. Tosi siistiä! =) Painoja on saanu taas nostaa salilla ylöspäin, mikä on ollu kans ihan positiivinen yllätys. Kun näkee näin paljon työtä ja vaivaa, on niitä tuloksiakin ihana saada, varsinkin kun se kehitys meinas tyssätä jo tos yhres vaihees. ;)

Että tällä tavalla täällä taas! :D Nyt lenkille, sitten jatkaan siivouksia. Meillä on NIIIIN siisti ehtoopäivä tulos tänään!! <3<3<3 Ensin iltapäivällä mennään salille, vetään viikon viimeeset treenit. Huomenna tietysti vähän vielä kotitreeniä, et 5pv/vko tulee täyteen, mutta ei mitään rajua. Perus aamutreeni ja vähän lihaskuntoa isännän vanhemmilla todennäköösesti. No, asiaan! Salin jälkeen mennään mun äidille, ihanalle äidille kylään! <3 Äitiä ei oo tullu nähtyä nyt kauheenkaan usein, kun nää päivät vaan vilistää ohitte eikä niistä meinaa saada millään otetta! Nyt kuitenkin äitiä näkee vielä vähän, ja siellä on kylässä tänään siskon poikakin! On meinaan niin syötävän suloonen poika, mutta meinaa vähän vierastaa. Oma vikani ku en oo ollu maisemis, ja oonkin päättänyt oikeen satsata siihen, että poika enemmän mua näkis. Olis se ny kauheeta, jos pikkumies alkais ihan karttamahan! Nyt tilanne on vielä korjattavissa.. =) Ja sitten illalla mennään Karmaan, siellä on muotinäytös. Sata ensimmäistä saa ilmaisen alootusmaljan, mä meinaan tyrkätä oman maljani eteenpäin jollekin vaan, jos en onnistu siltä välttymään. :P Muotinäytökset on siistejä, ja tää on kyllä niin ihanaa vaihtelua meidän iltoohin! Meen sinne isännän ja hyvän ystäväni kanssa. Hänenkään kanssa ei olla nähty aikoohin, joten ihana päivittää kuulumisia oikeen kasvotusten!

Tästä tulee niiiiiin mahtava päivä, mä oikeen tunnen sen luissani! Mahtavaa perjantaita ja ihanaa viikonloppua kaikille!! =)

Suski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pistäpä mielipidettä kehiin! Kysymykset, vastaukset, mielipiteet.. kaikki sallittuja, mutta pysy asiassa! ;)