torstai 14. marraskuuta 2013

Takaisin kuosiin!

Tää päivä on menny ihan hyvin, ainaki tähän asti :D Yöllä näin normaaliin tapaan painajaisia, joten aamu lähti aika vauhdikkaasti käyntiin. Ilman aamutreeniä vetäsin aamupalaks protskun, kaurapuuroa, mustikkakeittoa, kananmunan valkuaista ja raejuustoa. Kattelin samalla telkkarista pikakelaillen vähän simpsoneita, ja nautiskelin vielä oikeen Vampyyripäiväkirjojenki uuden jakson, joka tuli eilen!

Eilen, kun laitoin nauhootuksia boksille, niin suorastaan riemuistin nähdessäni, että Vampyyripäiväkirjojen uusi jakso tulee muutaman tunnin kuluttua tuosta hetkestä. Isäntä tukki leikkimielisesti korviaan ja naureskeli. Intoilin vaan, että "Voi mä oon niin oottanu tätä, ja ny se tulee! Voitsä kuvitella, nyt se alkaa! Mä NIIIIN katon tän heti aamulla!" Pompin sohvalla takapuoleni päällä ja riemuitsin. Olipas mukavaa olla oikeen iloonen jostaki noin pienestä asiasta pitkästä aikaa! Kyllä se niin on, että pienet ilot on niitä parhaita iloja elämässä. Tiedätkö miksi? Koska niitä on niin mielettömän paljon! :D

No joo, kattelin sen jakson tosiaan siitä ja painelin uimaan. Kyllä tuola liikentees on sekopäitä kuskeja, oikeesti! o.O Yhrelleki kuskille annoin tilaa jääden odottamaan risteykseen, jotta tämä saa mennä. Näytin kädellä, että ohi saa mennä. Normaalisti ihminen menee aiheuttamatta sen suurempaa tungosta liikenteessä... tai niinhän sitä luulis! Tämä isäntä päättää pistää auton parkkiin TIELLE, ja odottaa niin kauan, että meen tien ylitte. Olipa onni ja tuuri, ettei ollu ruuhka-aika! Ei kyllä tämä tyyppi tajunnu sujuvasta liikenteestä yhtään mitään. Nosti vaan kättä lähtiessään ajamaan, ihme tyyppi..

No joo, pääsin sitte sinne uimahallin pihaan ja meinasin yhren auton kulkeen päästää pyörällä, kun se ajeli keskellä tolaa enkä alkanut sen ohi meneen, kun mun piti ihan pian kääntyä oikeelle pyörätelineille päin. Tämä mestarikuski päätti sitte yhtäkkiä kääntyä parkkiruutuun näyttämättä mitään merkkiä, joten sain pyörälläni iskee jarrut kiinni. Joku nuori kloppi (liekö ees täysikäänen, oli niin lapsen näköönen, mitä kummastelinkin itekseni myöhemmin pukkareilla) siellä oli ratissa. Tuumasin oikeen ääneen et "missä kuule sun vilkkus on", ja tän auton edes olevalla mopoautolla oli vissiin ikkunat auki ku ne katteli tähän autoon päin ja naureskelivat.

On muuten vissiin toi vilkku ihan lisävarusteena nykyajan autoissa, kun sitä ei osata pahemmin käyttää..? Eilenkin yks pakettiauto ryhmitty oikealle puolelle ilman vilkkua, ja ollessaan rampilla (jossa yksi suunta ja vain yksi kaista) hän pistää vilkun oikealle, ajaa n. 200m, sammuttaa vilkun ja vilkuttaa vasemmalle. Voi terve! Mitä voimme päätellä tästä. ...no jääköön sanomatta...

No vedin kroolit siellä altailla, kävin venyttelees monitoimialtailla ja kävin mä neljä kertaa kylmäs altaaski, saunoin pikaasesti ja sitte kotiin. Tulin hetkeks koneelle, innostuin kirjottaan tännekin tekstiä ja nyt saiski justiinsa mennä syömään. Ajattelin vetäästä pinaattikeittoa, kananmunaa, salaattia, leipää ja jälkkäriks rahkaa. Nam!

Neljän aikaan olis tarkootus lähtiä salille treenaamaan, josko sitä energiaa olis silloon enemmän ku viiden-kuuden aikaan. Ajattelin mennä sinne kävellen, jotta tulis näitä jalkoja käytettyy vähän enemmän. Pelkkä pyöräily, uinti ja kuntosalitreenit ei yksinään ihan riitä treenaamaan noita jalkoja, peruskestävyyttäki pitääs olla. On se viimeaikoona jääny vähän vähemmälle. Eileen googlettelin vähän jalkojen kiinteytysjuttuja ja sain selville, että mulla on vähän heikossa kunnossa takareidet (älä!), niin heikossa, että se on alkanut jo vähän näkyä. Isäntä tuumaa kyllä koko ajan et hyvä se on, mutta itessään näkee pienetkin alamäet heti, ja mä haluan pysäyttää omat alamäkeni varsinkin lähestyviä kisoja silmälläpitäen, koska nyt asia on paljon helpompi korjata ku esim. vuoden päästä.

Pitkästä aikaa treenailen yksin, siitä on jo yli viikko ku viimeks yksin treenailin. Isäntä mua kuitenki haluaa tulla sitte hakemaan, ellei tuu itekin töidensä jälkeen salille. Kehotti kuitenkin meneen salille eikä oottaan kotona hänen tuloaan, tänään voi mennä myöhään. Joten kävelyreissu tiedossa tällä neidillä. Tänään ohjelmassa on vähän helpompaa menoa, eli hauikset ja ojentajat. Tietenkään helpolla ei pääse tänäänkään, mutta paikallisempi treeni on mulle aina helpompi ku noi isot lihasryhmät, jolloin mukaan tulee automaattisesti myös pienempiä lihasryhmiä. Huomenna onki ne isot lihasryhmät taas ohjelmassa, tällä kertaa selkä ja vatsat. Tiistainahan mä treenasin jalkoja ja vatsaa. Että tällä tavalla.

Mutta nyt alkaa nälkä kurniin eikä kauheen kauaa viiti olla uintitreenin jälkeen syömättä muutenkaan! Oikein rattoisaa torstaipäivää teille kaikille ihanille ihmisille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pistäpä mielipidettä kehiin! Kysymykset, vastaukset, mielipiteet.. kaikki sallittuja, mutta pysy asiassa! ;)