lauantai 5. tammikuuta 2013

Lomapäivän urheilua

Tänään tosiaan piti olla lomaa urheilusta, kunnes isäntä aamulla herättyämme ilmoitti, että käydään ostamassa ensi viikon junaliput juoksulenkin ohessa. Sanoin, että nyt olisi mulla vapaata juoksusta ja pidetään vain pientä virkistävää jumppaa, mihin tämä toteaa, että se on itseltä pois kuvauksia ajatellen. *nauraa*

No lenkin puoleen tilanne kääntyi, ja lopputulemana juostiin 8km ja käytiin parissa kaupassakin. Sain turvaliivin ja pinkin juomapullon, tietenkin. ;) Juostiin kotiin, käytiin suihkussa ja oleiltiin vain.

Illemmalla lähdettiin autoilemaan, määränpäänä Kuortane city. Klo 21.30 on varattuna aika hohtokeilaamaan, mitä ennen keilauskavereiden kanssa vietetään iltaa. Ollaan pelattu korttia, Kimbleä ja biljardia. Hauskaa on ollut ja keilausta odotellaan kovasti. Pari siideriäkin lupasin itselleni, mutta ei sen enempää, koska liika alkoholi ei koskaan ole hyvästä.

Tämä bloggaaja painuu nyt takaisin pelipöydän ääreen voitettuaan Kimblen, kun muutkin tuntuvat saaneen pelinsä päätökseen. Palailen linjoille taas huomenissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pistäpä mielipidettä kehiin! Kysymykset, vastaukset, mielipiteet.. kaikki sallittuja, mutta pysy asiassa! ;)