sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Pyhäpäivä on lepopäivä

Siinä se eilinen meni tosiaan hohtokeilauksen ja lautapelien merkeissä. Mulla oli aivan uskomaton draivi päällä, tein oman ennätykseni ja voitin kaikki kolme muuta seurueestamme. Keilauksen jälkeen istuttiin paikanpäällä hetki ja ihailtiin hienoa keilahallia baareineen ja tanssilattioineen, kaverit joi siinä yhdet drinkit ja sitten suunnattiinkin takaisin kaverien kotiin.

Jäätiin Kuortaneelle yöksi, kun tultiin keilaamasta vasta klo 23 yöllä ja innostuttiin vielä pelaamaan kaikkia vanhoja pelejä, kuten laivanupotusta. Yö meni hyvin nukkuessa, vaikkakin vähän pyöriessä. Johtuneeko tuo sitten vieraasta unipaikasta, lähestyvistä kuvauksista vai kenties kummastakin. Aamulla kuitenkin herättiin Heimon kanssa suhteellisen virkeinä isäntäväen vielä nukkuessa. Ei viitsitty heitä herättää, vaan jätettiin keittiönpöydälle kiitosviesti mukavasta illasta ja hipsittiin hiljaa ulos ja autoon. Kotiin päästyämme puhelimeen pärähtikin kyseiseltä isäntäperheeltä viesti, jossa toivoteltiin hyvää huomenta, kiitoksia kuin myös sekä kuulumistoivotteluja.

Tänään ei pahemmin olla urheiltu. Ollaan syöty hyvin, mutta herkuttelematta. Täytyy linjoista pitää kuitenkin kiinni, ettei mene ihan rappiolle. ;) Huomenna kun kuntoilu taas jatkuu hyvin levänneenä ja mieli virkeänä. Tiistaina onkin lähtö kuvauksia kohti. Meen tosiaan Inkalle yöksi, kun kuvausaika on varattu heti keskiviikkoaamulle. Menee tällä tavalla kätevämmin. Jännitys nostaa hiljalleen päätään, mutta luottavaisin mielin otan kuitenkin vastaan kaiken mitä tulee. Eiköhän siellä ammattilaiset osaa ohjata oikeaan suuntaan. Pääasia on, että on itse henkisesti hyvin valmistautunut.

No mutta! Nyt vois mennä takaisin tuonne sohvalle köllimään, kun ei tätä päivitystä nyt näin lepopäivänä kauheasti ole tuloillaan. Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pistäpä mielipidettä kehiin! Kysymykset, vastaukset, mielipiteet.. kaikki sallittuja, mutta pysy asiassa! ;)