perjantai 11. tammikuuta 2013

Poikkeuksellinen lepopäivä

Aamulla huomasin, että multa on ihan veto pois ja pinna kireellä. Pakotin itteni jumppaamaan. Söin aamupalan, ja join vettä. Sitten alkoi pyörryttää. Muistelin, että eilenhän oli sama juttu! Join lisää vettä ja huippaus hellitti. Lähdin pihalle ajatellen, josko raitis ilma helpottaisi huimaukseen, minkä se tekikin. Pihalla oli kuitenkin niin kylmä ja vaikea hengittää, että painuin takaisin sisälle astmakohtauksen myötä. Harmitti kovasti.

Kotona tuntui, että kaikki pikkuasiatkin epäonnistuivat. Naamakirjassa sitten sadattelin tätä, ja Jossu-siskoni linkitti sivuilleni tietoa ylikunnosta, ts. ylirasituksesta. Luin linkin takaa paljastuvan tiedon, mikä vastasi omaa oloani parin viime viikon ajalta. Kiitin tietysti siskoani, ja tuumin pitäväni vapaata nyt maanantaihin asti. Silloin aloittaisin treenaamisen - hieman kevyemmin. Tähän asti päiväni ovat täyttyneet pääsääntöisesti kolmesta perustreenistä; aamujumpasta, juoksusta ja kahvakuulatreenistä. Tämän lisäksi olen saattanut käydä kävelylenkillä, salilla ja uimassakin samana päivänä. Suunnittelin, että jatkossa voisin jokapäiväisen (ma-pe) aamujumppani lisäksi joka toisena päivänä juosta, joka toisena tehdä kahvakuulatreenin. Ja mikäli menisin salille ja uimaan, ei juoksua eikä kahvakuulaa tehtäisi ollenkaan. Ennen miss Power Truck-kisoja tietysti treenaisin reilu kuukauden verran hieman kovemmin. Nyt on kuitenkin ensisijaisesti tärkeintä palauttaa itsensä niin henkisesti kuin fyysisestikin.

Onneksi mulla on tuollainen isosisko, joka auttaa pitää huolta! Joskus sitä ei vaan ihminen tajua, kuinka typerästi omia asioitaan hoitaa. Kiitos, sisko. <3

Tänään meille on tulossa pari vierasta kylään. Istutaan iltaa leffan merkeissä. Mukavaa viettää ystävien parissa aikaa näin viikonloppuisin, kun Heimokin on vapaalla. Näiltä näkymin maanantaihin saakka: Hyvää viikonloppua, levätkää! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pistäpä mielipidettä kehiin! Kysymykset, vastaukset, mielipiteet.. kaikki sallittuja, mutta pysy asiassa! ;)