torstai 10. tammikuuta 2013

Reissua, liikuntaa, kuvauksia

Noniin! Nyt on levätty ja olo on virkeä. Aamun alotin jumppaamalla, sitten Heimon sisko toi meille kaloja, sitten käytiin Jennin kans kävelyllä. Oltiin kummatkin aika veto pois normaalioloon verrattuna, ja lenkki menikin aika vaisusti. Katteltiin siinä samalla, kun useat eri poliisiautot piiritti Törnävänsaarta, taisivat jotakin etsiä. Nähtiinpä yksi poliisi koiransa kanssa maastoakin tutkimassa. Lenkin loppupuolella huomattiin, että paikalle oli kutsuttu myös paloauto. Naureskeltiin koko lenkki, että joko käännytään kannoillamme, joko, joko? :D Päästiin kuitenkin ehjinä kotiin.

Kotona syötiin lasagnea. Heimo oli tehnyt mun reissuni aikana niin ison satsin, että siitä riitti hyvin rakkaalle ystävällenikin! =) Hyvää oli ja syvälle meni. ;) Mussutettiin siinä jälkkäriksi vähän hyväskää, ennen kuin Jenni lähti kotiinsa. Jatkettaneen huomenna harjoituksia. :D

Pian Jennin lähdön jälkeen Heimo soittikin, ja sovittiin, että se ilmoittelee mulle vähän ennen töidensä päättymistä, jolloin juoksisin sen työpaikan vieressä olevan kauppa-alueen pihaan Heimoa vastaan. Siitä on tarkoitus lähteä sitten yhdessä kauppaan ruokatavaraa ostamaan. Näin ei Heimon tartte ajaa edestakaisin, ja säästetään aikaakin. Samalla mä saan hyvän juoksulenkin. Toivottavasti siitä olo piristyy, kun käy kiihdyttämässä verenkiertoa kunnolla. Ennen juoksulenkkiä lämmittelen kunnon perinteisellä kahvakuulatreenillä.

Reissusta varmaan pitäis kertoa kanssa, kun oon sitä niin lupaillut. Reissu meni oikein hyvin ja maittavasti. Junamatkat tuntui tosi nopeilta. Heti perille päästyäni Inka vei mut Hesburgeriin syömään (valkoista jauhoa elimistöön ennen kuvauksia, jee!). Tämän jälkeen painuttiin Sealifeen, ja siellä kuvailin paljon kuvia, joita olen lisännyt tuohon alle. Se oli aivan mahtava kokemus!

Tällainen kuva oli heti ovessa.
Tosi suloinen merikilpikonnanpoikasen animaatiokuva!


Tällainen roikkui katosta. Hauska!


Tällainen ukko oli asetettu käytävälle heti kierroksen alkuun.
Vähän sitä arastelin miettiessäni, onko sisällä ketään. :D

Hieno akvaariokokonaisuus.

Reevesin suokilpikonnien (Chinemys Reevesii) akvaariokokonaisuus.



Ensimmäinen reevesinkonnista.



Toinen reevesinkonnista.



Tällä erikoisella kalalla oli kyhmy otsassa!


Isoja kaloja.


Erikoinen, pitkänmallinen imukala. Mikä lie ;)


Hieno suihkulähde-patsas.


Kaksi sammakkoa.


Akvaariokokonaisuus, kaareva lasi.


Nämä upeat kalat uivat ihan paikallaan!



Näetkö tämän erikoisen kalan?
Se kurkistaa kivien lomasta, sillä on suu auki!


Hieno väritys kalalla. Kuva vähän sumea...


Kirkkaanvärinen ja hyvin nopea kala.


Hieno väritys :P




Pikkukaloja pallonmuotoisen akvaarion sisällä.


Näyttävä akvaario!


Komea kala.




Upea väritys!

Jotkut kalat, kuten erityisesti tämä, tuntuivat olevan aivan kuin suoraan piirretyistä.









Ruokahetki. Huomaa ruokkijan käden ylhäällä! :)



Täällä sai etsiä sudilla hiekan alta vanhoja luita. ;)


Pallomainen akvaario, hieno. =)



Upea fisu! ;)

Luurangonpätkää dinosaurusnäyttelyn ajalta (kuulemma). Ei mahtunut kuvaan mitenkään. :P

Akvaarioissa oli sööttiä joulukoristusta.
Huomaa ihana tonttulakki!

Koristusta katosta roikkumasta.






Hai...


...nimeltään Mussukka. ;)



ISO kala. :P


Kolmen akvaarion kokonaisuus.


Komea kultainen pallo. :D


Meritähti.


Merihevosia.


Ihania merihevosia...


...voi kun sais itellekin ;)


Komea!



Piikkejä :P


Ja takaisin merihevosiin ;)


En meinannut päästä pois meriheppojen luota ollenkaan ;)


...ja vaihteeksi merihevonen ;)



Hai :D



Käytävä kulki akvaarion ALTA =)


Siellä oli liemikilpikonnakin!
IHANA !!
Heh heh, ei vais; tämä on kuva julisteesta ;) 
Mut ihana on! ;)


ISOJA KALOJA :D



Monni. Suuri. Albino.


Kuvatusta akvan päältäkin.


Joulupallo!




Kieltokylttejäkin bongattiin ;)



Vauva-allas. Tyhjänä tällä kertaa.. :/



Täällä kasvaa jotakin poikasia :D








Löydätkö kalan? ;)



Komea! Hieno väritys =)


Mun lempparikala...


...ja miksi? Siksi, koska...


...se tuli lasin aakse...


..ja kirjaimellisesti...


...poseerasi! :D


*POSE POSE*





Meduusa =)


Meduusoja =)


Ja lisää..


Meduusoista mun lemppari!



Komean näköisiä parvessa =)


Joku meduusojen elinkaarihärpäke :D
Keskellä ympyrää sai pyörittää.


Jäälavaste. Oli pakko koskea, olikin vaan muovia ;)


Jääkauden kaloja, elävät kylmässä vedessä.


Upean näköistähän jääkauden alueella oli!


Ihana! =) 
Makkarin valokuvatapetiksi? ;)


<3


Akvaarioita rivissä.
Hieno kokonaisuus.


Itse asiassa tämä rivi meni läpi pyöreän huoneen seinän, ovien yläpuolella!


Inka ja akvaariot ;)


Oviaukkoja, akvaarioita, ja Inka. :D


Paljon kaloja tuli seurailemaan ihmisiä.





Komeanvärisiä kaloja.
Kruunasivat maiseman!








*Kurkistus!*

Parvessa...


Tämä oli hauska! 
Tämä oli maahan kameralla kohdistettu kuva.
Kun kuvan päälle ja lähelle kaloja astui, kalat säikkyivät...

...ylhäällä olevan liiketunnistimen avulla...

...ja mietin saisko tällaisen kotiinkin? ;) 



Jäätä katossa ;)



Sitten kierreltiin ympäri kaupunkia, ja käytiin taas syömässä. Ruoka ei tosiaan ollut mitään hyvää! =( Riistakäristys oli loppu (kuinka ollakaan), joten jouduin ottamaan lautaselleni lohilasagnea. Se oli kylmää, limaista ja erittäin pahaa. Siihen oli ripoteltu tilliä päälle niin paljon, etten tiennyt söinkö lohilasagnea tillillä maustettuna, vai tilliä ripauksella lohilasagnea. Inkakin maistoi palan, eikö hänkään näyttänyt kyseisestä ruoasta paljon nauttivan. Söin ruokani kuitenkin sitkeästi, koska olin siitä maksanutkin. Tämän episodin jälkeen shoppailtiin hieman, käytiin ruokakaupassa ja painuttiin Inkan kämpille.

Inkan kämpillä käytiin saunassa, katsottiin telkkaria, syötiin iltapalaa ja hyvin pian sen jälkeen painuin nukkumaan. Olin melko väsynyt, kun päivä oli täynnä kaikkea uutta ja jännittävää. Mieleen oli painunut niin paljon uusia asioita, seuraavan päivän kuvausjännityksestä puhumattakaan, että nukuin yöni kuin pikkulapsi. Heimon kanssa tietysti soiteltiin ennen maatemenoa, ja Heimon äänen kuuleminen auttoi minua nukahtamaan turvallisin mielin, vaikkei hän vieressäni ollutkaan. Ikävä oli jo, kun ei olla tosiaan oltu eri osoitteissa nukkumassa aikoihin! Mutta ikävä ei mielestäni ole koskaan huono juttu; se on vain merkki välittämisestä.

Aamulla heräsin aikaisin jumppaamaan. Koska tietoisesti jätin puntit kotiin, punnersin tällä kertaa enemmän aamujumpassani, jotta käteni saivat tarpeeksi treeniä. Inkalla oli hiihtolaite kämpillään, jolla myös treenasin innoissani, ja sainkin hyvin hien pintaan. Liikuntaosuuden jälkeen oli pienen hengähdystauon ja aamupalan vuoro, mitä seurasivat loput aamutoimet ja suuntaus kuvauksiin.

Kuvauksissa oli hyvin jännittävää! Heti saapumishetkestä lähtien mua kuvattiin liikkuvaan kuvaan ja ohjeistettiin kattavasti. Sain tekoripset ja kauniin meikin. Sain valita bikinien värin ja minut puettiin koruihin. Jalkaani sain valita kauniit kengät. Oloni oli kuin prinsessalla! Aluksi jännitti todella paljon, mutta onneksi kuvaaja oli ammattitajuinen ja huumorintajuinen, ja hänen ansiostaan rentouduinkin hyvin. Otin eri asentoja, tanssahtelin, kuuntelin musiikkia, hymyilin ja pidin hyvää fiilistä yllä. Kuvaajan mukaan saatiin hyviä kuvia aikaiseksi. Eräässä kuvauksessa piti olla liikkumatta reilun minuutin ajan, ja se osoittautui mulle haasteellisimmaksi; kuvaus pitikin ottaa uusiksi kaksi kertaa. Lopulta saimme kuin saimmekin tämänkin kuvauksen onnistumaan. Kuvausten jälkeen mua vielä haastateltiin liikkuvassa kuvassa, minkä jälkeen kuvaukset olivat ohi. Puin omat vaatteet ylleni ja lähdin kuvauspaikalta.

Inkan kanssa painuttiin syömään ja shoppailemaan (kas kummaa). Muutaman tunnin kuluttua lähti juna takaisin kotiin, ja junamatka menikin nopeasti. Kotona asemalla oma rakas Heimo oli mua vastassa, ja juoksin halaamaan omaa rakastani. Silmät mulla kastuivat siinä riemussa, oli ollut niin ikävä. Uskomatonta sinänsä kun miettii, että olin vain puolitoista vuorokautta reissunpäällä. Mutta rakkaus ja ikävä eivät katso aikaa! No, pian lähdettiin siitä kotiin, ja annoin Lunan ja Heimon tuliaiset omalla rakkaalleni. Lunalle toin kaksi muovikasvia, Heimolle pienen koriste-esineen ja vitsimielessä perunasurvimen (= en ole sitä ostanut rakkaani ollessa siitä eri mieltä. Nyt sain hyvän tekosyyn ostaa sen; tuliaisistahan ei voi kieltäytyä ;) ). Myöhemmin illalla Jenni tuli käymään, ja kerroin reissustani. Oli taas ihanaa olla kotona! Ja aamuyöllä oli ihana herätä, ymmärtää olevansa taas omassa sängyssä oman rakkaan vieressä, ja painautua tämän lämpimään syliin. <3 Nyyh :')

Pienikin hetki ilman rakkaimpansa läsnäoloa saa ihmisen ymmärtämään, kuinka arvokas tuo toinen ihminen hänelle on. <3<3<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pistäpä mielipidettä kehiin! Kysymykset, vastaukset, mielipiteet.. kaikki sallittuja, mutta pysy asiassa! ;)