maanantai 13. tammikuuta 2014

treenit takana

olipas sielä kylmä, hrrrrr! Päätin tulla kirjotteleen vielä hetkeksi, ennenkuin Heimo ehtii töistä kotiin ja muutenkin aika kuluu nopsampaa, kun ruoka on kuudelta. Riisiä ja kanaa rehuineen, namskis!

Treeni meni tavallaan ihan hyvin, mutta epäilytti kun se meni niin nopeesti. Kaippa tuohon ohjelmaan alkaa tulla jo oma rutiininsa ilman, et tarttee kokoajan säätää niitä laitteita ja miettiä miten mikäkin liike suoritetaan. Aluks tuntu et enhän mä tehny mitään kun treeni kesti vaan reilun puoli tuntia, mutta sitte pian palkkarin juotuani tuntu kyllä, et sarjat on käyty läpi.

Vatsoissa olis ehkä lankku pysyny kauemminki, tai en tiedä olisko. Siltä se aina tuntuu, kun iskee vattansa takas lattiaan, et olisko vielä menny pari sekuntia. Sitkeemmin vaan pitää ens kerralla siinä jumittaa. Silti, saunassa aivastaessani, vattalihaksiin kyllä vihlaasi oikein kivasti sen merkiks, et on vatta joutunu koville. Eli kyllä treeni ainaki perille meni.

Kun olin prässiin menos, niin yks mies purki omasta tangostaan painoja ja huomas, et mä hilaan sen purkamia painoja prässiin. Tuumas, et tuonko kiekon suoraan sinne sulle. 'Tuo vaan', huikkasin. Sitte se katteli hetken sitä prässiä kun siinä oli jo niitä kiekkoja, ja tuumas, et laittaako hän sittenkään vai lämmittelenkö pienemmällä painomäärällä. Tuumasin et en, laita vaan. Niin me ladottiin siihen 80kg painoo, ja asetuttuani prässiin huomasin sivusilmällä, kuinka kolmen äijän poppoo lopetti juttelunsa ja vahtas päälle. En tiedä pelkäskö ne etten jaksa sitte nostaakaan painoa vai mitä. Keskityin kuitenki vaan omaan treeniini ja suljin ne mielestäni. Isä on sanonut, et aina omaan tekemiseen fokus, ei muiden. Muuten tapahtuu helposti vahinkoja. Nyt ei tapahtunu vahinkoja, onneksi, ja toistot meni kyllä komeesti perille. Viimesten kans sai äheltää oikeen kaikkensa kanssa.

Treenin jälkeen kävin puntaris. Paino oli taas noussu puoli kiloa, mut sehän nyt heittelee päivittäin sen verran jokatapaukses. Unohrin viime päivitykses kertoo, et tottahan toi ruokavalion muutoski vaikuttaa ehottomasti tuohon painon kasvuun. Tierä vaikka ei olis mitään lihasta tullukkaa vaan ruoka on alkanu vaikuttaan. Hih. Mut jalat kyllä tuntuu ja näyttää paljon isommilta. Mulla nyt tunnetusti noi jalkalihakset kehittyy muutenki ihan mielettömän nopeesti. Paljoo ei tartte tehrä ku ne lähtee kasvaan. Toivottavasti eivät ihan mielettömiks kasva, jotta saa sitte ne jalkalihakset balanssiin yläkropan lihasten kans.

No joo, sellasta pohdintaa. Nyt voiki pian mennä ruoanlaittoon. Kuullaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pistäpä mielipidettä kehiin! Kysymykset, vastaukset, mielipiteet.. kaikki sallittuja, mutta pysy asiassa! ;)